Categorii

Newsletter

1. Introducere

Bine ai venit in magazinul www.cadouricolorate.ro Te rog sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de accesarea acestui site de comert electronic. Accesarea site-ului www.cadouricolorate.ro, precum si cumpararea sau utilizarea produselor de pe site-ul mentionat presupune acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Proprietarul magazinului are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare. Orice persoana care doreste sa aiba acces la serviciile acestui magazin trebuie sa “accepte oferta de a contracta”. Comanda expediata furnizorului reprezinta un angajament ferm de cumparare a produselor respective, precum si faptul ca ai acceptat termenii si conditiile prezentate la acest capitol.

2. Definitii

Termeni utilizati pe site:- acest site este intretinut si administrat de Proactiv Training si Consultanta SRL denumit vanzator (furnizor); - persoana juridica sau fizica care emite o comanda on-line si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.cadouricolorate.ro , va fi denumita cumparator (client); - materialele prezente in magazinul virtual si care pot sa faca parte din obiectul comenzii in cadrul magazinului se numesc produse; - documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si comparator, cand ambele parti sunt de acord cu conditiile se numeste comanda; - contract – comanda efectuata de tine are valoare contractuala - fotografiile, textele, preturile si celelelte informatii care se gasesc pe site-ul www.cadouricolorate.ro sunt denumite continut.

3. Responsabilitati

Comenzile sunt expediate in 1-2 zile lucratoare, iar in perioadele aglomerate in cel mult 4 zile lucratoare, cu o notificare prealabila din partea furnizorului. Comenzile lansate in zilele nelucratoare vor fi prelucrate in prima zi lucratoare. Se considera comenzi valide, acelea pentru care au fost inregistrate toate campurile indicate in formularul de comanda. Cumparatorul are posibilitatea ca inainte de finalizarea tranzactiei sa vizualizeze valoarea finala a produselor comandate. Nu exista comanda minima. Cumparatorul are posibilitatea de a modifica adresa de livrare si cantitatea. Furnizorul nu este raspunzator pentru completarea gresita a formularului de comanda de catre cumparator. Eventualele erori pot fi corectate printr-un e-mail catre contact@cadouricolorate.ro, prin care se specifica datele corecte. Furnizorul asigura respectarea confidentialitatii datelor furnizate de client in vederea intocmirii facturii. Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta. Comanda poate fi anulata in cel mult 12 ore de la lansarea ei, printr-o notificare pe e-mail. Limba de incheiere a contractului este limba romana. Comenzile sunt expediate pe teritoriul Romaniei, in toate zonele acoperite de DPD. Plata comenzilor se va face in lei.

4. Declinarea responsabilitatii

In utilizarea serviciului, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt sunt cerute in sectiunea de finalizare a comenzii. Furnizorul nu este responsabil pentru defectiunile, pagubele sau accidentele rezultate in urma folosirii si/sau intretinerii necorespunzatoare a produselor comandate si cumparate de pe www.cadouricolorate.ro, sau nepotrivirea intre scopul pentru care au fost cumparate produsele si functionalitatea acestora. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele alergii ale persoanelor care vor purta bijuteriile cumparate de la www.cadouricolorate.ro. Cumparatorul are posibilitatea, ca inainte de a finaliza tranzactia, de a vizualiza valoarea finala a produselor si a taxelor de transport aferente, acolo unde este cazul, adica la valori ale cosului de cumparaturi mai mici de 100 lei. Preturile afisate sunt exprimate in lei. Pretul afisat pe site include TVA. Exista intodeauna riscul ca fotografia care a stat la baza comenzii sa nu redea cu acuratete detalii, culori sau nuante ale produsului. In cazul in care clientul nu doreste sau nu poate utiliza produsul din cauza acestor tipuri de neajunsuri, poate trimite produsul inapoi, iar furnizorul ii va returna pretul produsului/produselor returnate. In cazul in care informatiile furnizate de client in formularul de comanda sau in cursul schimbului de mesaje dintre furnizor - client, sunt incorecte, incomplete si comanda nu ajunge la destinatie, clientujl va suporta costurile legate de transport. Furnizorul poate contacta telefonic clientul in vederea confirmarii comenzii sau a datelor personale inscrise in comanda. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a refuza expedierea unor comenzi fara explicatii ulterioare. Situatia comenzilor fiecarui cleint este tinuta in evidenta de catre furnizor, iar clientul inregistrat pe site o poate vizualiza oricand. Magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea site-ului www.cadouricolorate.ro sau prin primirea prin e-mail a unor informatii cu caracter informativ sau promotional.

5. Plata

Plata se face ramburs, la livrarea coletului de catre DPD. Preturile produselor nu includ taxele de transport. Pretul final platit de client va fi suma produselor comandate plus taxele de livrare.

6. Livrare si taxe de transport

Livrarea se realizeaza prin DPD si taxele de transport sunt:

1. 15 lei, pentru comenzi intre 0 – 49 lei

2. 10 lei, pentru comenzi intre 50 – 99 lei

3. Gratuit, pentru comenzi peste 100 lei,

7. Retur

Conform Ordonantei nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: “Art. 4.- Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator Art. 8. - In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.” Cumparatorul care isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului are urmatoarele obligatii: - Produsele vor fi expediate cu componentele sau accesoriile primite la cumparare, in ambalajul original, in perfecta stare. Valoarea obligatiilor banesti ale furnizorilor fata de clienti nu poate depasi valoarea sumelor incasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume. Datele pentru retur sunt: Alina Roman Proactiv Training si Consultanta SRL Calea Manastirea nr.144 Comuna Manastirea Jud. Dambovita Cod Postal 137180 Eventualele reclamatii se pot face la adresa de e-mail contact@cadouricolorate.ro .

8. Litigii

In caz de litigiu intre Cumparator si Furnizor, acesta va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor revine instantelor de judecata romane din circumscriptia teritoriala a furnizorului. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

9. Frauda

Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.cadouricolorate.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

10. Drepturi de autor

Continutul site-ului www.cadouricolorate.ro apartine furnizorului si este protejat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Orice incercare de a copia datele sau informatiile de pe site-ul www.cadouricolorate.ro vor fi penalizate conform legii. Fotografiile si datele pot si folosite numai cu acordul scris al furnizorului.

11. Modificari ale preturilor si ale serviciilor oferite

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor sale sau de a intrerupe temporar furnizarea serviciilor fara nicio notificare prealabila. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele prejudicii pe care acesta actiune le atrage asupra unor terte persoane.

12. Confidentialitate

Proactiv Training si Consultanta SRL in calitate de administrator al site-ului www.cadouricolorate.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatori sau tranzactiile efectuate catre terti si sa le foloseasca numai in scopul declarat al acestui site, acela de comercializare. Informatiile de identificare sunt necesare pentru a trimite factura, eventualele promotii, pentru livrarea produselor comandate, etc. Furnizorul se obliga sa nu furnizeze adresa de e-mail ale clientilor unor terti (persoane fizice sau juridice), si sa nu vinda bazele de date care contin datele personale ale clientilor.

13. Comunicarile

Utilizatorii site-ului www.cadouricolorate.ro pot trimite idei, sugestii, recomandari privind continutul si structura site-ului, de asemenea pot adresa intrebari atat timp cat acestea nu au un continut ilegal, amenintator si care nu contin virusi sau spam. Ofertele speciale sunt valabile in limita stocului disponibil. Program de lucru cu publicul: luni-vineri 10-18. In cazul in care clientii intampina probleme la efectuarea comenzii sau alt gen de probleme, sunt rugati sa contacteze furnizorul la adresa de e-mail: contact@cadouricolorate.ro.


Cos

Niciun produs

0,00 lei Total produse
0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Cos Plateste

Citatul zilei

 
Alina Roman - Dezvoltare Personala!