Categorii

Newsletter

Cum Cumpar?

Pasul 1  -  Creare cont client

Iti creezi un cont de client. Investesti mai putin de doua minute si poti beneficia apoi de o mare rapiditate in cumparari ulterioare, de accesarea istoricului comenzilor tale si bineinteles, de promotiile de fidelitate, acordate numai clientilor inregistrati.

Pasul 2 - Login

Ai deja un cont de client? Atunci logeaza-te pentru a cumpara. Te poti loga pe oricare dintre sectiunile magazinului, folosind casuta de Autentificare din dreapta sus.

Pasul 3 - Alegere produse si adaugare in cosul de cumparaturi

Click pe produs, apoi in pagina de detalii introdu cantitatea dorita si apoi click pe butonul "Adauga in cos". Doresti sa mai comanzi si alte produse? Click pe butonul "Inapoi la Produse" in Cosul de Cumparaturi. Poti sa vizualizezi in orice moment cosul de cumpaturi, acesta fiind vizibil in partea din dreapta a ecranului, cu suma totala de plata (inclusiv taxele de curier, acolo unde acestea se aplica). Poti face usor modificari ale cantitatii de produse sau sa scoti un anumit produs din cos, daca te razgandesti.

Pasul 4 - Trimitere comanda

Ai terminat de facut cumparaturile? Click pe butonul "Continua Comanda". Completeaza campurile care apar – iti ia mai putin de un minut! Bifeaza "Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului" – asta inseamna ca ai acceptat conditiile contractuale. Daca doresti sa modifici sau sa corectezi datele introduse, click pe butonul "Inapoi".

Pasul 5 - Finalizare comanda

Pentru finalizarea comenzii, click pe butonul "Finalizare comanda". Gata! Vei primi un email de confirmare al comenzii, in care vei putea vizualiza usor tot ce ai comandat. Vei primi coletul la adresa mentionata de tine, in 1-2 zile lucratoare (in functie de ziua si ora la care ai finalizat comanda).


Cos

Niciun produs

0,00 lei Total produse
0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Cos Plateste

Citatul zilei

 
Alina Roman - Dezvoltare Personala!